MADE IN ODENSE

Et kvalitetsstempel, vi kan være stolte af
Se designguideSe Code of Conduct

Styrk dit særpræg. Bak op om byen

Det er noget særligt at komme fra Odense. Som en vis, verdenskendt svaneunge har byen forvandlet sig, så vi i dag taler om vores by med stolthed i stemmen.

Made in Odense-stemplet er et klokkeklart bevis for, at vi står sammen om byen, står ved vores rødder, og at vi kan se værdien i at udbrede fortællingen om Odense. En fortælling, der handler om samarbejde, sammenhold og mod til at tænke stort.

Sådan ser stemplet ud

Stemplet er enkelt og neutralt i designet, så det ikke støjer eller tager magten over det primære brand, som det anvendes sammen med. Det kan varieres i sin ordlyd, så forskellige brancher kan få glæde af det og bruge det i forbindelse med lancering både af nye produkter og på eksisterende materialer. 

I designguiden kan du se eksempler på, hvordan stemplet kan bruges og hvilke kreative muligheder, du har for at tilpasse det.

DET STEMPLER DU IND I, NÅR DU BRUGER STEMPLET

Hvad er det særlige ved Odense som by? Det unikke, der gør tilhørsforholdet til byen, til et kvalitetsstempel, vi kan være stolte af? 

Det er noget helt særligt, at være Made in Odense. Det kan du læse meget mere om i det Code of Conduct, som ligger til grund for stemplet. 

VIRKSOMHEDER DER allerede bruger MADE IN ODENSE-stemplet

DERFOR bruger UNIVERSAL ROBOTS stemplet

“I Universal Robots bruger vi Made in Odense stemplet, fordi vi er stolte af vores ophav. Odense er blevet en berømt robotklynge (…) og et brand ude i store dele af verden, og det er vi selvfølgelig stolte af” – Kim Poulsen, CEO

Derfor bruger Odense Havn stemplet

”Stemplet er del af en langsigtet strategi, et signal til vores kunder om, at vi kommer fra et særligt sted, hvor der er ekstra meget fokus på innovation, nytænkning og kvalitet” – Carsten Aa, CEO

DERFOR bruger ODense Boldklub stemplet

“Vi er stolte af vores by og af vores klub, så det her er vores måde at give tilbage på” – Jack Jørgensen, Kommerciel Chef

Tag del i fællesskabet og styrk brandingen af Odense som by

Ideen til stemplet er på allerbedste odenseanske vis født hos innovative virksomheder, delt i en af vores stærke klynger og realiseret i samarbejde mellem kommunen, klynger, erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner.

Et stempel, som skal koble virksomheder og øvrige aktører i Odense sammen og forbinde dem stærkere til byen i et nationalt og internationalt perspektiv.

Med Made in Odense-stemplet har din virksomhed nu mulighed for at vise sin opbakning til byen og samtidig styrke sit særpræg med fortællingen om, at det er noget særligt at have rødder her. Du kan læse mere om retningslinjerne for brug af stemplet herunder. 

Det er naturligvis gratis at anvende stemplet.

HVem kan bruge stemplet?

Stemplet kan frit benyttes af odenseanske virksomheder, klynger, uddannelses- og andre offentlige institutioner, som derved er med til at markedsføre sig selv og brande Odense som en samarbejdende, innovativ og attraktiv by.

Vi håber, du har lyst til at bruge stemplet til gavn og glæde for byen.

UDFYLD FELTERNE for at ANSØGe OM AT BRUGE STEMPLET

Når vi har behandlet din ansøgning, vil du modtage en mail med information omkring designfiler og designguide.

Du finder link til retningslinjer for anvendelse af stemplet nederst på siden. 

Made in Odense

INSPIRATION TIL BRUG AF STEMPLET

Flere virksomheder har allerede taget stemplet ind som en del af deres kommunikations- og markedsføringsindsats. Du kan her se inspiration til, hvordan I kan anvende det. For eksempel på fysiske produkter, digitalt content, merchandise, hjemmeside med mere.

MULIGHED FOR INDIVIDUEL TILPASNING af budskabet i stemplet

For at sikre, at stemplet kan fungere på tværs af brancher, virksomheder og behov, er det udviklet med 7 forskellige budskaber og tilpasningsmuligheder. Dem kan du se eksempler på herunder, ligesom de er uddybet i Designmanualen, som du kan downloade øverst på siden.

Hvis du skulle have behov for yderligere tilpasning, er du velkommen til at sende en forespørgsel med en uddybende beskrivelse gennem kontaktformularen herover. 

I filmen her kan du se eksempler på en del af den udvikling, vi kan være stolte af i Odense

Retningslinjer FOR BRUG AF STEMPLET

Stemplet kan implementeres i kommunikationsindsatsen hos virksomheder, klynger, uddannelses- og andre offentlige institutioner, der ønsker at signalere opbakning til byens udvikling. 

I Retningslinjerne for brug af stemplet kan du læse uddybende om dette.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ane Kirk

Teamlead of Marketing & City Branding

I draw on my +10 years of experience in marketing and branding when I, on our platforms and in collaboration with companies, partners, and in a municipal context, must ensure that the story of the vibrant city of Odense is told both nationally and internationally.

+45 2748 2749

aneka@odense.dk

Connect

Mette Falk

Marketing Manager - Invest in Odense

As the Marketing Manager for Invest in Odense, I am passionate about showcasing the strengths and potential our city holds. With a background steeped in marketing and a deep affection for the city of Odense, I am excited to lead initiatives that position Odense as a global hub within our specific strongholds.

+45 2368 8982

mefal@odense.dk

Connect